2e plaatsingswedstrijd 1e divisie

Gepubliceerd op 26 mei 2024 om 15:23

De 4 springers van TV Actief, springend in de 1e divisie, moesten vroeg op afgelopen zaterdag. Ze werden om 8 uur in de wedstrijdhal in Oss verwacht voor de 2e plaatsingswedstrijd. Ondanks het vroege vertrek wist iedereen goed wakker te blijven gedurende de dag en kon zich opladen voor de wedstrijd. 

In de senior dames klasse spongen Jet Hindriks en Dewi Boijenga hun oefeningen prima uit. Deze klasse is enorm groot en heeft een sterk deelnemersveld. Marjolein Dijkman bleek hier goed tegen opgewassen en wist met een prachtige oefening 3e te worden in de voorronde. Bijzonder knap in deze grote klasse! In de finale ging het helaas net wat minder en werd ze uiteindelijk 5e. Door deze prachtige prestatie heeft ze zich inmiddels gekwalificeerd voor het NK. 

Samen met Dewi is plaatsing ook gelukt bij het synchroonspringen. Samen sprongen ze een fantastische oefening en eindigden daarmee op de 2e plaats. Jet kon helaas niet synchroon springen omdat haar synchroonpartner een blessure had. 

Lucas Matter sprong deze dag ook weer sterk en wist individueel 2e te worden en synchroon 1e samen met Daan Tramper van Gym XL. Ook hij gaat met beide onderdelen door naar het NK. 

Het was een lange dag maar met succesvolle resultaten!