3e plaatsingswedstrijd 2e en 3e divisie

Gepubliceerd op 27 april 2024 om 12:25

Afgelopen zaterdag hebben de Actief-deelnemers van de 2e en 3e divisiewedstrijd trampolinespringen in Zuidlaren een fantastische wedstrijd gesprongen. Dit was de laatste kans om een plaats voor het NK in Ahoy te bemachtigen. Deze werd door de springers met beide handen aangegrepen en er werd super gesprongen.

 

In de 2e divisie was er een prachtige 1e plaats voor Mellissa Werkman bij de senioren en voor Floor Noordhof in de klasse Jeugd II. Ze wisten beide met fantastische oefeningen de grootste concurrent voor te blijven, wat altijd een uitdaging is. Zeer knap gesprongen en hopelijk kunnen ze dit op het NK voortzetten. Floor gooide vorig jaar hoge ogen in de 3e divisie, maar doet nu hetzelfde een klasse hoger.

Ook de overige deelnemers sprongen bijna allemaal hun beste wedstrijd en konden zeer tevreden zijn na deze serie van 3 wedstrijden. De wedstrijden in Noord zijn nu afgelopen en de geplaatsten gaan zich opmaken voor het NK dat op 22 juni in Ahoy gehouden gaat worden. Actief zal dan met een grote groep vertegenwoordigd zijn. De springers van de landelijke 1e divisie moeten nog 2 plaatsingswedstrijden springen voordat bij hen bekend is wie mag deelnemen.

 

De lijsten met diegenen die naar het NK mogen zijn nog niet bekend gemaakt maar voor het NK lijken uit de 2e divisie geplaatst: senioren: Mellissa Werkman, Nienke van der Velde en synchroonpaar Nienke/Romee Vonk. Jeugd II: Floor Noordhof (ook synchroon met Britt Berends van Omnigym)

 

In de 3e divisie hebben zich naar alle waarschijnlijkheid geplaatst:

Individueel: Instappers: Isa Schuitema, Vera Arends. Pupillen: Olivia Khalaf, Bastiaan Kemper. Jeugd I: Naomi Levy, Skylar Leffers. Junior: Elin van Heusden. Senior: Sophie Heijes, Leonie Brouwer, Josien Sloot.

Synchroon: Isa/Vera, Olivia/Lotte van der Luit, Sven/Bastiaan, Lise Kemper/Naomi, Elin/Tyra, Josien/Leonie, Sophie/Sandra van der Klei (TSV)