Nieuws


3e plaatsingswedstrijd 1e divisie

Afgelopen zaterdag gingen 3 springers van trampolinevereniging Actief erg vroeg op pad naar Alkmaar, waar de 3e plaatsingswedstrijd plaatsvond in de 1e divisie. Marjolein Dijkman en Dewi Boijenga sprongen als eerste paar van de dag synchroon. Helaas ging het niet zo goed als bij andere wedstrijden. De 1e oefening was niet synchroon genoeg en ook de 2e oefening had beter gekund. Gelukkig maakte dit niet uit voor de NK plaatsing omdat in de reeks van 3 wedstrijden, de beste 2 tellen. Dit was de minste en deze valt daardoor af.

Lees meer »

2e plaatsingswedstrijd 1e divisie

De 4 springers van TV Actief, springend in de 1e divisie, moesten vroeg op afgelopen zaterdag. Ze werden om 8 uur in de wedstrijdhal in Oss verwacht voor de 2e plaatsingswedstrijd. Ondanks het vroege vertrek wist iedereen goed wakker te blijven gedurende de dag en kon zich opladen voor de wedstrijd. 

Lees meer »

3e plaatsingswedstrijd 2e en 3e divisie

Afgelopen zaterdag hebben de Actief-deelnemers van de 2e en 3e divisiewedstrijd trampolinespringen in Zuidlaren een fantastische wedstrijd gesprongen. Dit was de laatste kans om een plaats voor het NK in Ahoy te bemachtigen. Deze werd door de springers met beide handen aangegrepen en er werd super gesprongen.

Lees meer »

Dutch Trampolin Open 2024

Afgelopen weekend werden de Dutch Open trampolinespringen gehouden in Alkmaar. Dit is een groot internationaal toernooi met een individuele, synchroon en teamwedstrijd in verschillende leeftijdscategorieën. Het is een wedstrijd met een zeer hoog niveau.

Lees meer »

1e plaatsingswedstrijd 2e en 3e divisie

Afgelopen zaterdag werden de 1e plaatsingswedstrijden Trampolinespringen Individueel enSynchroon gehouden in Sporthal ´Groote Veen´ in Eelde.Deze 2e en 3e divisiewedstrijd begon vroeg. Er werd gesprongen bij 2 jurypanels in 5 verschillendeblokken. Bij het ene panel werd synchroon gesprongen en bij het andere panel individueel. TV Actiefdeed mee met 24 springers, waarvan er 7 nog nooit eerder een wedstrijd gesprongen hadden.Iedereen had weer zin in de reeks van 3 wedstrijden waar punten te verdienen zijn voor plaatsingvoor het NK.

Lees meer »

1e plaatsingswedstrijd 1e divisie

Afgelopen zaterdag begon het wedstrijdseizoen trampolinespringen weer met de 5 springers van TV Actief die uitkomen in de landelijke 1e divisie. Ze moesten zeer vroeg op stap, omdat deze wedstrijd in Zoetermeer gehouden werd.

Lees meer »

Barmstedt Cup 2024

Vrijdag 9 februari is Trampoline Vereniging Actief met twaalf springers afgereisd naar Barmstedt bij Hamburg, waar ze voor de derde keer meededen aan de Barmstedt Cup.

Lees meer »

Vrijwilligerswerk TT circuit - Classic GP Assen

Ondanks de hitte stonden 9 en 10 september een aantal leden en ouders/vrienden van leden en onze trainster op de TT baan in Assen. Hiermee haalden ze geld op voor de vereniging.De leden die nog te jong waren voor het werk, hebben lege flessen en blikjes verzameld. Allemaal voor het goede doel.Heel erg bedankt allemaal voor jullie inzet. We zijn er erg blij mee en trots op jullie!

Lees meer »